Technical information

Technical information

TENISK INFORMATION

BUFF COOL MAX

COOL MAX

Coolmax® er sammensat af en speciel firekanals fiberstruktur, der flytter fugt fra huden til ydersiden af stoffet. Fugtfordampning sker hurtigere end i noget andet stof, der hjælper med at regulere din kropstemperatur.

BUFF TERMOLITE

TERMOLITE

Thermolite®-stoffet er ekstremt let, kan isolere og opretholde kropstemperaturen selv under våde forhold. Fremstillet i sin kerne ADVANSA fibre til indtage luft, til at stoffet er i stand til at yde fremragende varmeisolering. Thermolite tørrer 20% hurtigere end bomuld, og det er behageligt og let at bære.

BUFF POLARTEC

POLARTEC

Polartec® Classic 100 er et letvægts, åndbart, yderst effektivt isolerende stof, der er ideelt til brug i udendørs aktiviteter. BUFF® Professional produkter fremstillet med Polartec® Classic 100 hjælper med at opretholde kroppstemperaturen ved at forhindre varmetab.

BUFF GORE WINDSTOPPER

GORE WINDSTOPPER

WINDSTOPPER® Soft Shell beklædningsgenstande kombinerer blødhed og komfort i et mellemlag der er vandbestandigheden i et ydre lag. Desuden yder stoffet høje vindblokerende egenskaber og maksimal fordampning.

WINDSTOPPER® Soft Shell beklædningsgenstande er ideel til en bred vifte af aktiviteter i forskellige klimaer. Materialets prioritet er komfort, og det ydes af et slidstærkt ydre lag og blokkerer for vand.

   

WINDSTOPPER® beskytter din krop mod vindkøling, samtidig med at du opnår maksimal sved og temperaturregulering.

BUFF DUPONT NOMEX

DUPONT NOMEX

NOMEX® er meta-aramid fibrer der er opfundet og fremstillet af DuPontTM. Nomex® har flammehæmmende egenskaber, er modstandsdygtig overfor høje temperaturer og vil ikke smelte, dryppe eller forbrænde i luft. Dette høje niveau af beskyttelse er konstrueret i fiberens molekylære struktur, det er ikke kemisk, hvilket betyder, at varmen og flammen modstanden hos NOMEX® er iboende og permanent og vil vare i stoffet. Foruden modstandsdygtig under ekstreme temperaturer, takket være sin avancerede termoteknologi, giver stoffer der er lavet med NOMEX® optimal komfort og holdbarhed.

BUFF TERMONET

TERMONET

Internt udviklet stof hos BUFF, der samler strikningstraditionen hos BUFF® med tekniske garn fra vores partnere hos Primaloft®. Resultatet er et ekstremt tyndt, letvægtsstof, der bevarer kropsvarmen, mens fugten fjernes. 4 gange varmere end mikrofiber.

BUFF POLYGIENE

POLYGIENE

Størstedelen af BUFF® Professional-produkter indeholder Polygiene®-teknologi til aktiv kontrol af ubehagelige lugte.

  • Større frisk følelse
  • Eliminering af ubehagelige lugt forårsaget af bakterier
  • Varig hygiejnisk beskyttelse
  • Forhindrer bakteriel vækst

Find en BUFF PRO forhandler:

MOBILE ENHEDER: Brug to fingre til at rykke rundt på kortet